teak decking for boats

Het beste alternateak voor boot, tuin, zwembad en industrie

Jachten, Sloepen, Zwembaden, Tuinen, Industreel ....

DEK-King is er in twee varianten; met een witte of een zwarte voeg en in twee breedte maten tussen de voegen 70 mm en 50 mm. De klassieke uitstraling brengt luxe en ondersteunt het lijnenspel van de deklay-out.
Goedzeemanschap en veiligheid gaan als altijd hand in hand, de hoge antislip eigenschappen van Dek-king voorkomen ongemakken en ongelukken.

 

 

In omgevingen waar de gezondheid en de veiligheid in openbare gebieden en werkplaatsen van primair belang zijn moet u ervoor zorgen dat u een ondergrond gebruikt die van het hoogste niveau van antislip kent. Dek-king brengt deze unieke milieuvriendelijke hout effect en antislip ondergrond. Vooral door deze karakteristieke kenmerken ontstaat er een vloer die uitermate geschikt is voor zwembaden.

In de kuip biedt Dek-king het voordeel dat gemorste zaken niet of nauwelijks in het dek dringen, eenvoudig weg spoelen is meestal voldoende. In een natte kuip wordt kleding of regenpak veel minder vies, Dek-king geeft immers niet af en verliest geen houtdeeltjes.

Voor het moderne zeiljacht is gewichtsbesparing van belang met 6 kg per M2 houdt u het eigen gewicht van uw schip uiterts laag.

Dek-king is het juiste alternatief voor industriële vloeren waar hygiëne gewenst is en de kans op uitglijden vermeden moet worden. Zelfs zeer nat is de vloer antislip. De rijke uitstraling geeft dat exclusieve effect dat het comfort van de werkomgeving verhoogt. Gemakkelijk te onderhouden, bestand tegen vele soorten chemicaliën.

Dek-King een uitstekend alternatief voor traditionele houten vlonders. Het zal de tuin een eigentijdse look geven en zomers zorgen voor een warme geriefelijke aanblik en na een regenbuitje is er geen kans op uitglijden.